Schermafbeelding 2022-01-03 om 10.54.11

HorecaBrains Nieuws

Horeca door weer en wind

De horecaondernemers, medewerkers en toeleveranciers hebben een bijzonder jaar achter de rug; een lockdown gevolgd door (voor vele) een goede zomer. Op zoek in alle hoeken naar goed horeca personeel en nu helaas weer in een lockdown.
 
Je moet wel van dit vak houden om dit vol te houden! Wij doen dat met hart en ziel!
 
Voor de feestdagen hebben al onze leden en relaties de 7de editie van de jaarlijkse Horecabrains tegel ontvangen, middels deze tegels willen we dan ook een statement maken om dit te benadrukken:
 

Horeca door weer en wind!

 
Niet alleen slaat deze tekst op het ondernemerschap in de horeca, maar ook de medewerkers moeten door weer en wind voor dit prachtige vak. En wat dacht je van al die toeleveranciers die ook in onzekerheid ondernemen.
 
Niet op de laatste plaats is het juist De Gast die door weer en wind moet gaan om naar ons toe te komen. We weten dat onze gasten de horeca een warm hart toedragen en er ook alles aan willen doen om ons te ondersteunen.
 
Dus ook 2022, voor zolang deze lockdown duurt, gaan we de gast weer vragen om flexibiliteit: dunchen, vroeg naar de kroeg, ook bij slecht weer op het terras, thuisproeverijen, cadeaukaarten, noem maar op!
 
Samen met de gast, de leverancier, de ondernemer en Horecabrains
gaan we door weer en wind, maar we gaan het redden!
 
Martijn, Tom en Jeroen Veen
Horeca & NightBrains

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.