Edinburgh online Gin proeverij op maandag 22 februari

ginheader

HorecaBrains Nieuws

Edinburgh Gin online proeverij

Half april stond onze 1ste inspiratiereis naar Edinburgh op de planning. Helaas hebben wij deze door de huidige omstandigheden moeten verplaatsen naar Oktober. Om toch dat Edinburgh gevoel alvast een beetje te ervaren hebben wij, in samenwerking met De Monnik Dranken, een hele gave online proeverij/workshop opgezet met Edinburgh Gin.

Naast een uitgelezen moment om meer te weten te komen over een van de populairste gedistilleerd dranken van dit moment, is dit ook weer een leuke gelegenheid om elkaar te 'zien'.

Wat gaan we dan doen?
Een online workshop met heerlijke gins van Edinburgh Gin. Edinburgh Gin wordt gedistilleerd in het hart van de hoofdstad en we hebben twee ambassadeurs weten te bemachtigen die ons alles gaan leren over de te maken perfect serve combinaties met verschillende gin stijlen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Op maandag 22 februari geven wij via het programma Zoom een online G&T proeverij/workshop met de merken van Edinburgh. Na je aanmelding en de gegevens correct te hebben ingevuld stuurt De Monnik Dranken een pakket op met de benodigdheden.
Tevens zal per e-mail in de loop van volgende week verdere instructies volgen om eenvoudig online deel te nemen.

Inschrijven kan tot en met zondag 14 februari om 18:00 uur.
Deelname is voor 2 personen per horecazaak.

Wat hebben wij van jouw nodig?

Je kunt je aanmelden door op bovenstaande button te klikken of een e-mail te sturen naar info@horecabrains.nl

Vervolgens kies je één van onderstaande opties:

  • Sessie 1 om 14:00 uur
  • Sessie 2 om 16:00 uur

Ook geef je aan op welk adres het proefpakket verstuurd mag worden, mocht je bijvoorbeeld de proeverij thuis gaan volgen. 
 
Wat heb je zelf nodig?

  • Een snijplankje
  • Een mesje
  • Ijsblokjes
  • Een mooi Gin Tonic glas, longdrink of tumbler

De rest van het pakket (Edinburgh Gin varianten, Fever Tree tonics + garnering) worden kosteloos jullie kant op gestuurd. 
 
Wij hopen jullie allemaal in grote getale maandag 22 februari weer online te zien. Namens De Monnik Dranken en Team Horecabrains.

Tot dan!
Info@horecabrains.nl
0251-320206

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.