Kijk samen met je medewerkers op woensdag 28 april 10:30 uur  De 1stegast show en doe mee met #de1stegast

shutterstock_565003417

HorecaBrains Nieuws

De 1ste gast online show

Op woensdag 28 april 10:30 uur tellen we samen met Horeca-inspirator Milo Berlijn op een leuke en ludieke manier af naar de heropening van de terrassen.

Nodig je werknemers uit om samen om 10:30 uur te kijken naar de live show

''De 1ste gast''

Van 10.30 tot 11.00 uur doen we onze ‘1ste gast show’ en die is voor iedereen in de horeca te volgen via de Livestream en vanaf dan loopt de klok zelfstandig naar 12 uur. En om 12 uur is het; ‘Knallen maar…………..’!

Samen lachen


De 1ste gast is een aanstekelijke show waarin de menselijke verhoudingen en ons (on)vermogen om spontaan en attent te handelen centraal staan. Milo zet het virus op zijn plaats, zoals dat van hem verwacht mag worden: met sappige anekdotes, hilarische voorbeelden en een schep humor. Maar bovenal is het een invitatie om lekker met elkaar te lachen, voordat we onze deuren om 12 uur openen. Jazeker!!

Gratis voor alle horecamedewerkers van Nederland!

Stuur deze pagina door naar je medewerkers en (con)collega's en zorg ervoor dat ze woensdag om 10:30 uur een half uurtje tijd hebben voor deze legendarisch horeca kick-off en super gemotiveerd jullie gasten kunnen ontvangen!

Klik hier om terug te kijken naar de  liveshow van woensdag 28 april 10:30

#1stegast Challenge

Maak een speciaal moment van de ontvangst van je 1ste gast en maak daar een superleuk en verassend filmpje van met de hashtag #1stegast op Instagram, Facebook of Twittter.

Denk bijvoorbeeld aan een rode loper, een klaphaag, confettibom, gouden dienblad, een ingestudeerd liedje, noem maar op)

De 5 leukste filmpjes winnen een Magnum Fles Cava die we persoonlijk komen brengen en het allerleukste filmpje een tegoedbon van 500 euro te besteden bij groothandel Bidfood.

Laten we ervoor zorgen dat #1stegast trending wordt deze dag!

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.