hero

HorecaBrains Nieuws

Complimenten voor de horeca

Voor het eerst in de historie van de Corona persconferenties wordt de horeca gecomplimenteerd. Een waardering vanuit de overheid waar we met zijn allen al een tijd op zitten te wachten. Verjaardagen en partijen mogen niet meer thuis worden gevierd, maar er wordt promotie gemaakt om dit in de horeca te doen.

Ons advies is om hier uiteraard gelijk vandaag mee aan de slag te gaan.

''Last minute je verjaardag vieren?"

Een positieve wending dus voor een groot deel van de horeca, echter is het toch niet het moment om te verslappen, door het gehele land worden de teugels aangetrokken en veelvuldig gecontroleerd of de maatregelen in acht worden genomen. Een goede verstandhouding met je gemeente en de boa's is zeer belangrijk. 

Door het gehele land zien we goede initiatieven hoe hier mee om te gaan. Praat met je collega's uit de omgeving en maak 1 duidelijk beleid/plan voor de gasten. Overleg dit plan ook met de handhaving. Zorg dat je medewerkers inzien hoe belangrijk dit nu is en wat de consequenties zijn van bijvoorbeeld een boete of tijdelijke sluiting van de zaak. 

Helaas is er nog geen perspectief voor het nachtleven, we zullen hiervoor blijven strijden en graag wijzen we jullie nogmaals op de petitie van www.nachtbelang.nl 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.